Det är vi som är PerPR!
Vi kan hem, villa och trädgård.

PerPR är en nordisk PR-byrå med kontor i Stockholm, Oslo och Helsingfors. Sedan start år 2009 har vi framgångsrikt arbetat med retaineruppdrag åt ledande företag inom hem, villa och trädgård.

PerPR erbjuder en bredd av tjänster där huvudfokus idag handlar om att skapa content åt våra samarbetspartners sociala och digitala kanaler. Vi har kompentensen att skriva engagerat innehåll, fotografera, producera filmer och skapa animationer. Vi gör kampanjer, postar inlägg, bevakar dygnet runt på årets alla dagar, precis som vi annonserar och boostar inlägg.

När det kommer till filmer samt bilder till bland annat pressreleaser, annonser och kataloger kreeras dessa i nära samarbete med våra stylister och fotografer.

Pressreleaser skrivs av erfarna journalister och skickas ut via vårt eget pressregister med flera tusen kategoriserade kontakter som vi ständigt uppdaterar för att kunna nå rätt person vid rätt tillfälle.

Från vårt showroom i gamla stan skickar vi ut produkter till influencer-samarbeten, som sedan syns i sociala kanaler, tv-produktioner och i tidningar.

Efter månadens slut lägger vi stor vikt vid att sammanställa pressklippsrapporter där våra samarbetspartners får alla sina exponeringar, digitala såväl som tryckta, i ett systematiskt och värdesatt format. Ett hantverk vi gör manuellt.

Varmt välkommen att kontakta oss!