Det är vi som är PerPR!
Vi kan hem, villa och trädgård.PerPR-2018 100

PerPR är en nordisk PR-byrå med kontor i Stockholm, Oslo och Helsingfors. Sedan start år 2009 har vi framgångsrikt arbetat med retaineruppdrag åt ledande företag inom hem, villa och trädgård.

PerPR erbjuder en bredd av tjänster där huvudfokus idag handlar om att skapa content åt våra samarbetspartners sociala och digitala kanaler. Vi har kompentensen att skriva engagerat innehåll, fotografera, producera filmer och skapa animationer. Vi gör kampanjer, postar inlägg, bevakar dygnet runt på årets alla dagar, precis som vi annonserar och boostar inlägg.

När det kommer till filmer för hemsidor samt bilder till bland annat pressreleaser, annonser och kataloger kreeras dessa i nära samarbete med våra stylister och fotografer.

Pressreleaser skrivs av erfarna journalister och skickas ut via vårt eget pressregister med flera tusen kategoriserade kontakter som vi dagligen uppdaterar för att kunna nå rätt person vid rätt tillfälle.

Vårt showroom i gamla stan är fyllt till bredden med produkter som varje dag skickas vidare för att sedan synas i exempelvis tv-produktioner, tidningar och i sociala kanaler.

I februari varje år håller vi vårt uppskattade Öppet Hus, ett pressevent där vi visar årets alla nyheter från våra samarbetspartners. Räkna med 200 relevanta personer på gästlistan.

Efter månadens slut lägger vi stor vikt vid att sammanställa pressklippsrapporter där våra samarbetspartners får alla sina exponeringar, tryckta såväl som digitala, i ett systematiskt och värdesatt format. Ett hantverk vi gör manuellt.

Varmt välkommen att kontakta oss!  

Stora Nygatan 21B
112 59 Stockholm
08-400 255 15
info@perpr.se