Event

Sedan byråns start har vi flera gånger om året arrangerat event, både fysiska och digitala. Vi letar fram bästa lokalen och den mest lämpliga moderatorn, samt säkerställer att rätt namn står på gästlistan.

Våra digitala event filmar vi själva och sänder live via Instagram eller Youtube. Kompetens för teknik, ljud, och ljus som krävs har vi inhouse.

Pressreleaser

Våra journalister, som skriver alla pressreleaser, vet hur man bygger upp en text för att nå mottagarens intresse. Vi layouter alla releaser inhouse och sänder ut via vårt eget unika kategoriserade pressregister. I detta finns flera tusen kontakter som vi ständigt uppdaterar.

Fotografering

Vi arbetar med några av Sveriges främsta stylister och fotografer. Rätt bildmaterial ger möjlighet till bästa exponering. Ju mer vi jobbar med en kund, desto mer kunskap. Det har gett oss ansvaret att få fotografera pressbilder till de flesta av våra kunder.

Utlån

I vårt showroom finns produkter som vi dagligen skickar vidare för att sedan synas i sociala kanaler, i tidningar, tv-produktioner etc.